VISSZA A LISTÁHOZ
english/1x1table
http://www.youtube.com/
http://www.nol.hu/kultura/cikk/441591/ - klikk a fotóra!

Muskátli eladó.

A színes, nyomtatott óriásplakát egy olyan (ál)hirdetés, ami eleve a reklámozott termék elhanyagolható ára miatt nem illene óriásplakátra, másrészt Irénke néni (aki az ajtó miatt szokott szólni) a hirdetés fogalmazása közben gyorsan meggondolja magát, és elmegy a kedve az egésztől, végül nem is akar már eladni semmit.

A csóró multinacionális cégek viszont nem engedhetik meg ezt a luxust maguknak, ők az utcai kommunikáció egyéb alternatív eszközeivel kénytelenek élni. Matricákkal, olcsó pixeles fekete-fehér fénymásolatokkal, stencilekkel, fújásokkal fedik majd Irénke néni (aki az ajtó miatt szokott szólni) hirdetését.

Irénke néni plakátja már látható, a multinacionális cégek képviselőit az esetleges érdeklődőkkel egyetemben április 1.-én, vasárnap, kora délután várjuk a helyszínre. (VII. ker. Lövölde tér)

MKKP

Personal Press Project

FKSE - Fiatal Képzőművészek Stúdiója
http://studio.c3.hu

ps.: Tudom már volt ez a muskátlis baromság, de most megcsináltuk óriásplakátba is, s nem bírom ki hogy ne mutassam meg. Ennyi kutyakaka egyébként az egész világon nincs, mint a Lövölde téren. További egyeztetések folynak multinacionális cégekkel, hiszen őket is mérhetetlenül felháborította, hogy a félbolond Irénke néninek óriásplakátra van pénze. Ez nem maradhat ennyiben, hétvégén lecsapunk. Bocsi az RSS miatt, most épp működik, néha nem, ez van, úgyis nem soká elterjed a RSUSGSSSS 7.0 és arra váltunk. Ha valaki nem értette volna, a halastavak a kortárs német opera ellehetetlenülésére, a halfa pedig a dán hegyihorgászat válságára igyekszik felhívni a figyelmet. Mert ezek a dolgok nekünk fontosak.